EKIPA, KI STOJI ZA AKROJOGO ...

sandra-mestek

Sandra Mestek

Ustanoviteljica znamke Akrojoga Slovenija

“Moj cilj je ljudem pokazati,  da skupaj, z nekaj zaupanja ter prepuščanja, lahko dosežemo zelo veliko ter, da je edina omejitev v življenju le ta, ki si jo postavimo sami. AkroJoga je  dinamična vadba, ki je preprosta in kompleksna hkrati. Moja pot se ni začela z veliko gibljivosti ali akrobacijami. Šele, ko sem se popolnoma predala tej  vadbi, se je moje razumevanje poglobilo v neizmerno strast in spoštovanje.”

AkroJoga-Pina

PINA KAVKA

AFP osebna trenerka/inštruktorica

“AkroJogo vidim kot zmes gimnastike, akrobatike, plesa v paru, prav tako pa je trening za našo osebnost, za prepuščanje in zaupanje drugemu v paru ter nas uči vedenja v različnih odnosih med ljudmi. AkroJoga me je naučila pomembnosti pravilne izvedbe ter tega da smo si vsi različni, telesno, mentalno… in prav na toliko različnih načinov dojemamo svet okoli sebe in se nanj odzivamo.”

AkroJoga_Seba

Sebastijan Založnik

Marketing

Hmm … le kje začet. Z AkroJogo sem se spoznal lani avgusta 2018 in od tistega trenutka dalje me je prevzela. Prevzela v pomenu, da sem želel občutke deliti z drugimi. Saj ta vrsta vadbe iz tebe dobesedno potegne, otroško “nagajivost”, ustvarjalnost, samozavest, občutek za telo … Na nezavedni ravni me je AkroJoga vedno bolj vlekla vase. Ker sem se zavedal, da to ni dovolj, kako ljudem pokazati-predstaviti te nore občutke, ki jih doživiš med samo vadbo, sem se odločil, da se “vržem” v marketing. Tako sem začel preko oglaševanja na družbenih omrežjih izlivati svoja čustva do same vadbe in s tem prikazati AkroJogo ljudem skozi moje oči.”