AKROJOGA ZA PODJETJA/MALE SKUPINE

Zakaj je AkroJoga primerna za podjetja?


“Moč, Gibljivost, Povezovanje, Zabava, Zaupanje, Eleganca, Sprostitev”


Iz lastnih izkušenj lahko povem, da je za uspešno poslovanje podjetja na dolgi rok izredno pomemben medsebojni odnos in dobro počutje sodelavcev ter nadrejenih. Točno to bi skozi igro in odločnost rada z AkroJogo pripeljala v vaše podjetje.

Z AkroJogo se naučimo verbalne in neverbalne komunikacije. Povežemo sodelavce, izboljšamo odnose ter lastno počutje, ki je izredno pomembno za dobro in sproščeno delovanje v poslovnem okolju.

 

AkroJoga ni nič drugega kot partnerski odnos ali odnos v podjetju. Počasi spoznavamo lahke elemente, skozi katere gradimo gibljivost, moč, samozavest ter odnose. Za to pa ne potrebujemo nobenega predznanja, saj se vsega naučimo od začetka. STAROST, TEŽA in ostale omejitve NISO ovira!

“Omejitve so samo v vaših glavah.”
V poslovnem okolju se pogosto srečamo z različnimi izzivi in stresnimi položaji, ki vplivajo na produktivnost in zdravje delavca. Skozi AkroJogo se naučimo bolje nadzorovati takšne položaje. Pravilno dihanje, zavedanje telesa in lepša komunikacija postanejo samoumevni.

  • Začutimo lastno telo,
  • Odpravimo bolečine hrbta,
  • Naučimo se pravilnega dihanja v stresnih situacijiah,
  • Naučimo se sprostve mišic v stresnih situacijah (v nasprotnem primeru pride do bolečin v ramenskem predelu),
  • Boljša komunikacija,
  • Hitro reagiranje in boljše odzivanje,
  • Boljše počutje in seveda lepša postava 😉

 

 

Kako potekajo delavnice AkroJoge?


ZGRADBA URE (Dolžino ure se prilagaja glede na želje ponudnika)

Vadba je sestavljena iz 20 minut ogrevanja in raztezanja, 45-50 minut telesnih vaj v paru in 20 minut sproščanja (raztezanje, masaža,…). V uvodnem delu se povežemo, ogrejemo in pripravimo telo za izvajanje različnih drž. Vadbo zaključimo s sproščanjem, kar nam pomaga, da se sprostimo in odmislimo stres.
.

OBVEZNA OPREMA

Podlaga za na tla (armafleks), udobno športno oblačilo (trenirka, pajkice, majica s kratkimi rokavi, obutev ni potrebna, saj AkroJogo izvajamo bosi ali v nogavicah).

PRIPOROČLJIVA OPREMA: Plastenka z vodo, brisača.

Pošljite nam e-mail in poslali vam bomo ponudbo za vaše potrebe: