AkRO DELAVNICA ...

Akro delavnice so namenjene vsem, ki bi radi poglobili svoje znanje o AkroJogi. Občasno izvajamo tudi predstavitvene delavnice, ki služijo kot uvod v začetni tečaj AkroJoge.

To daje možnost vsem tistim, ki nas od daleč opazujete ter pasete firbec v zanimanju “ali je to sploh zame”. Nikoli ni prepozno in vedno se najde čas za raziskovanje novih stvari.

So tudi odlična priložnost, da se pridružite naši skupnosti in tako spoznate nove partnerje za vadbo in druženje. Nikoli ni odveč, če vzpostavimo nove vezi prijateljstva in zaupanja.

Za več informacij, kaj počnemo in v katerem mestu se nahajamo s predstavitveno delavnico AkroJoge, spremljajte našo Facebook stran -> TUKAJ in tako bosta vedno na tekočem!

Komu je namenjena?

Delavnica je namenjena začetnikom, zato predznanje ni potrebno. 

Skupaj se bomo ogreli, se naučili osnov akrojoge in lažjih elementov, zaključili pa bomo s tajsko masažo. 

Če para nimate, ne skrbite! Vedno se najde nekdo, s katerim boste delali. 😉 

Kako poteka delavnica?

Seveda se na samem začetku spozna z osnovami joge v paru, obudi mišice in pripravi sklepe. Ter se dela na samozavestnem znanju v stojah in inverzijah. 

Sledijo prvi stiki z učenjem aktivnih položajev. Se počasi izvaja že prve elemente v dvoje ter skozi celoten proces nadgrajuje znanje. Vse skupaj se vedno prizemlji z vodenim raztezanjem, sproščanjem in masažo.

Na delavnici se naučiš 3 vloge:
– baza (tisti, ki podpira),
– letalec (tisti, ki se premika v seriji dinamičnih gibov),
– varovalec (ima znanje obeh).

Nekaj o AkroJogi

AkroJoga je zmes akrobatike in joge in je primerna za vse! 

AkroJoga je vadba, s katero v telesu odpravljamo neravnovesja, pri čemer se izboljša telesna drža, kar pripomore k vitalnosti na dolgi rok. Krepimo mišično moč, izboljšujemo gibljivost, ravnotežje, oblikujemo telo, izboljšujemo fokus, odnose …

AkroJogo sestavljata dva bistvena dela. Akrobatski in sprostitveni. Vse se vrti okrog razmerja med tistim, ki podpira in tistim, ki je podpiran.