Ker Akrojoga poteka v dvoje, kjer je pomembno ravnotežje, lahko zelo blagodejno vpliva na partnerski odnos. Povečata se zaupanje in komunikacija.

AKROJOGA – 5 NAČINOV, DA V RAZMERJU OBDRŽITE ISKRICO

Sprijaznimo se, včasih razmerja postanejo dolgočasna in rutinska. Začetna strast lahko uplahne, hektičen način življenja pa nam ne pušča več veliko prostega časa, da bi se res posvetili partnerju. Kako ohraniti iskrico je predmet mnogih, tudi zelo resnih psiholoških raziskav.

Med mnogimi nasveti, ki jih lahko najdemo na spletu pa se zadnje čase omenja nekaj povsem novega in edinstvenega – AkroJoga.

Ko se krivulja razmerja obrne navzdol, je ponavadi glavni razlog pomanjkanje igrivosti. Verjetno se spomnite začatka vašega razmerja, ko je bilo veliko spogledovanja, draženja, blagega dotikanja in nasploh veliko igrivosti. S tečajem AkroJoge lahko lahko veliko te igrivosti prinesem nazaj v razmerje. Spet boste imeli občutek, da ste otrok v slaščičarni.

AkroJoga je preprosto oblika joge, kjer sodelujete dva človeka v kombinaciji različnih poz oz. figur, z dodanimi elementi tajske masaže in akrobatike. Vključuje lepe gibe v ti. »letečih« položajih. Verjetno se sprašujete kaj to »letenje« pomeni. Zelo preprosto, oseba zgoraj ponavadi leži na podplatih ali rokah spodnje osebe, ki zgornjo podpira in s tem lovi ravnotežje, pri tem pa oba udeleženca pazita na dihanje in se poskušata osredotčiti na določene mišične skupine. Ta sinhronizacija pomaga povečevati zaupanje, komunikacijo in povezanost med partnerjema. Pari, ki se odločijo za tečaj z zadovoljstvom povedo, da ni veliko aktivnosti, ki bi bile primernejše za skupno preživljanje časa.

Konec koncev je to tisto kar si vsi želimo in AkroJoga nam pomaga do tja:

  • Skozi prakso – biti v trenutku
  • Skozi prevzemanje odgovornosti
  • Skozi sočutno komuniciranje
  • Skozi darilo dajanja in prejemanja
  • Skozi odpiranje srca

Dodaj odgovor